مشاوره حقوقی رایگان - اخراج فرزند جانباز 40 درصد

با سلام و خسته نباشید
در اداره دولتی کار‌ میکردم با قرارداد دولتی شامل قانون کار البته بدون شناسه کارمندی. متاسفانه مدیریت فشار آورد که باید شرکتی شوید. بنده امضا نکردم و متاسفانه اخراج شدم.
چهار بار رای بازگشت بکار گرفتم از اداره کار و دادگاه عمومی.
ولی آنقدر وقت خریدن که سال تمام شد و قانونا با پایان سال 98 نتوانستم برگردم سر کارم.
لطفا ارائه طریق بفرمایید.
ممنونم

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

سلام اشتباه شما این بوده چهار بار رای گرفتید
یک بار رای گرفته شود باید اجرا شود وگرنه مدیر سازمان به اتهام استنکاف از اجرای دستور مقامات قضایی تعقیب خواهد شد
از طریق اجرای احکام درصدد احقاق حق باشید
هر چند به شخصه معتقدم نباید از امتیاز جانبازی یا فرزند شهیدی استفاده شود
موفق باشید