مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط زن و بردن بچه

همسرم حدود 40 روز قبل خانه را ترک کرد و دختر 7ساله ام را با خود برد و الان حتی اجازه نمیدهد تلفنی با بچه صحبت کنم. در این مدت درخواست نفقه برای خود و بچه کرده از دادگاه. این برای بار چندم است که منزل را ترک کرده و هربار برادر بزرگش میاد و میبره خونه پدرشون که شهرستانه. آیا به زن نفقه تعلق میگیرد؟ آیا بخاطر بردن بچه مجرم به حساب میاد؟ آیا میتونم از برادرش بخاطر دخالت در زندگی مشترک شکایت کنم؟ اگر همسرم درخواست طلاق بدهد آیا مهریه کامل به او تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

نیره دهقان پور

سرکار خانم نیره دهقان پور :

در صورت اثبات عدم تمکین خآنم به ایشان نفقه تعلق نمیگیرد.مادر بخاطر بردن بچه مجرم نیست.دعوایی با عنوان دخالت اطرافیان وجود ندارد.طلاق و مهریه به هم ارتباطی ندارند.

محمدجواد  انصاري دزفولي

محمدجواد انصاري دزفولي :

استان :

سلام بله نفقه تعلق میگیره جهت مشاوره تلفنی با من تماس بگیرین 09177023273