مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از ارتش

سلام ، سال گذشته به جرم تبلیغات علیه نظام محکوم به دو ماه و نیم حبس تعزیری درجه هشت شدم ولی تمام کاری که کرده بودم ورود و پیگیری شبکه های مختلف مخالف نظام در فضای مجازی بوده و هرگز هیچ ارتباط یا پیامی با هیچ گروهی نداشتم و هیچ فعالیتی علیه نظام نداشتم و الان با داشتن 21 بیست و یک سال سابقه کاری برام حکم اخراج زدن و تاریخ حکم رو از تاریخ صدور حکم پارسال زدن در حالی که من تا دو هفته پیش بدون غیبت سر خدمت حاضر بودم و حتی مدت حبس رو هم با خدمت سپری کردم.
لطفا بفرمایید چه کاری میتونم انجام بدم که اخراج نشم.

پاسخ ها :

یک وکیل

با كمك گرفتن از وكيل اگر فرصت اعتراض باقي باشد تجديد نظر خواهي كنيد

علی سهراب زاده

جناب آقای علی سهراب زاده :

اصولاً هیات رسیدگی به تخلفات اداری برای شما حکم اخراج صادر کرده و باید به حکم اخراج اعتراض بعمل آورید تا در صورت تایید آن از سوی هیات تجدییدنطر،در دیوان عدالت اداری به آن اعتراض نمایید