مشاوره حقوقی رایگان - ازادی وثیقه

با سلام دو سال پیش وثیقه 200 میلیونی گذاشتم برای یه اشنا که پرونده رفته اجرای احکام و 300 هزار تومن جریمه نقدی بجای شلاق باید پرداخت کنه اما یکماه گذشته و هنوز مراجعه نکرده تا پرداخت کنه چجوری میتونم سندمو ازاد کنم ایا سند بابت این مبلغ کم مزایده گذاشته میشه؟

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام با معرفی محکوم علیه به اجرای احکام یا پرداخت جریمه نقدی