مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه يا مبايعه

چندسال پيش ملك خودمان را با يك ملك ديگر معاوضه كرديم، حالا بعد از چندسال متوجه شديم اين ملكی كه به ما داده شده مال غير درآمده.
در متن قرارداد كه در برگه مبايعه نامه نوشته شده چنين نوشته شده كه اين دو ملك با يكديگر معاوضه گرديد و مبلغ ١٠تومن مابه التفاوت آن به ما پرداخت شد، حالا با توجه به اينكه صراحتا در متن ذكر شده كه معاوضه شده، ميخوام بدانم كه مشكلی پيش نميی آيد يا احتمال دارد كه قاضی آن را مبايعه بداند؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،هروقت معامله ای مستحق للغیردرآیدمعامله باطل است،زیرافروش مال غیر است،ضمنااگرخریدارآگاهی ازمالکیت غیرداشته باشداوهم مجازات خواهدشد.موفق باشید