مشاوره حقوقی رایگان - زمین جنگلی، سند تک برگ، مشاع

سلام،
من یک زمین 300 متری دارم که بین دو ویلای حداقل پنج سال ساخت است و کمتر از یکسال است که من این زمین را خریدم و کلا منطقه در حال حاضر مسکونی است بعلاوه من نمیتوانم استفاده ی دیگری از یک زمین 300 متری بغیر از ساخت ویلا انجام بدم این زمین چندین سال است که هیچ درختی در آن وجود ندارد و هیچ وقت هم زراعی نبوده ولی تمام زمین های اطراف آن دو ویلا و زمین من حدود ده سال پیش زراعی بوده که کاملا در عکسهای گوگل مشخصه. (سند مادر شامل زمین های زراعی هم بوده)
دیشب از دادستانی (طبق گفته ی جهاد سازندگی) آمدند و تمام املاکی که هنوز در آن کسی ساکن نشده و یا در حال ساخت هست را خراب کردند.
من در زمینم یک اتاقک دو در سه داشتم که آمدن یک دیوار حیاط و یک دیوار اتاق را خراب کردند.
ولی با دو ویلای چسبیده به زمین من چون قدیمی است کاری نداشتند.
سند مادر که چند هکتار بوده هم در سند من نوشته شده که باطل شده یعنی احتمالا همه سند تک برگ دارند.
زمین با جاده فقط 300 متر فاصله دارد و خیابان اصلی آسفالت است و تا زمین من فقط سه ویلا فاصله دارد.
حالا سوال من اینه من با یک زمین 300 متری باید چکار کنم آیا میتوانم شکایت کنم و تغییر کاربری بگیرم؟

پاسخ ها :

تغییر کاربری زراعی به مسکونی تغییر کاربری ملک کاربری ملک جهاد کشاورزی