مشاوره حقوقی رایگان - ماشین دوتیکه

سلام من تو سال 96 یه پراید خریدم از همکارم و ایشون مدعی بودن که ماشین هیچ رنگی نداره و هیچ‌ قولنامه ای بین ما رد و بدل نشد و ما مستقیم برای تعویض پلاک رفتیم و توی‌ تعویض پلاک هم مشخص نشد که دوتیکه س و من الان بعد از سه سال متوجه شدم ماشین دوتیکه هستش میتونم از کسی که خرید کردم شکایت کنم هیچ نشونی از اون اقا ندارم . و سند قطعی بنام هستش

پاسخ ها :

فريد  مظفري مقدم

جناب آقای فريد مظفري مقدم :

سلام دوست عزیز.اگه مبایعه نامه مابین شما وفروشنده تنظیم شده بود اثبات این قضیه راحتتربوداما بهرحال شما باید ابتدای امر،دادخواست تامین دلیل باجلب نظرکارشناس رسمی دادگستری تقدیم شورای حل اختلاف مربوطه کنید.سپس که مشخص شد این اتفاق افتاده ،تقاضای دریافت خسارت ویا فسخ معامله باسایرهزینه ها از طریق دادگاه مربوطه بکنید