مشاوره حقوقی رایگان - معنی پرونده "با علت طرح تحقيقات مقدماتی نسبت به اتهامات ... در تاریخ ... مجددا ثبت گردید" چیست؟

با سلام و خسته نباشید
حدود یک ماه پیش شخصی شکایتی دروغین از ما در دادسرا مطرح کرد، که بازپرس پرونده از روی شکوائیه شاکی و بدون ابلاغ و تحقیقات مقدماتی برای پرونده قرار منع تعقیب و قرار موقوفی صادر کرد. شاکی به قرار دادسرا اعتراض کرد و پرونده به دادگاه کیفری 2 ارسال گردید، پس از مدتی در سامانه ملاحظه کردم که برای شاکی دادنامه صادر شده و برای بنده خیر و در سامانه نوشته بود:
1) پرونده با علت طرح رسیدگی بدوی نسبت به ... ثبت و به شعبه ... کیفری 2 ارجاع شد.
2) دستور قضایی مبنی بر با توجه به تكميل بودن پرونده، عينا جهت صدور دستور به حضور ارسال مي گردد.
3) ابلاغیه شماره .... مورخ ... مربوط به (شاکی) در تاریخ ... ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد.
4) نسبت به اتهام ... طی شماره .... مورخ ... با توجه به گزارش واصله، از آماركسر و اعاده گرديد.
5) ابلاغیه مورخ ... جهت ابلاغ دادنامه شماره .... مورخ ... برای (شاکی) صادر شد.
6) ابلاغیه شماره ... مورخ .... مربوط به (شاکی) در تاریخ ... ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد.
و نوشته بود که دادنامه صادر شد و پرونده مختومه شد.
ما در ابتدا گمان کردیم که مقصود از این عبارات تایید قرار منع تعقیب و قرار موقوفی دادسرا توسط دادگاه می باشد. ولی امروز در سامانه مشاهده کردیم که نوشته:
پرونده با علت طرح تحقيقات مقدماتی نسبت به اتهامات .... در تاریخ ... مجددا ثبت گردید.
یعنی پرونده در همان شعبه ای که منع تعقیب و منع موقوفی صادر کرده بود دوباره ثبت شده است.

ممنون میشم راهنمایی کنید که چه اتفاقی برای پرونده افتاده است؟ آیا دادگاه قرار نقص صادر کرده است یا قرار تحقیقات؟ و در ادامه چه خواهد شد؟

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

قرارجلب دادرسی برای تحقیقات به بازپرسی اعاده شده