مشاوره حقوقی رایگان - درخواست توبه نامه جهت سازمان محترم اطلاعات ، به دلیل رفع رای منفی که با ادامه اشتغال بنده مخالفت شده

با عرض سلام ادب فراوان بنده درخواست توبه نامه جهت ارئه به سازمان محترم اطلاعات ، به دلیل رفع رای منفی که با ادامه اشتغال بنده در تدریس آموزش و پرورش مخالفت شده و در رای هسته گزینش استان تایید و همکنون به هسته مرکزی گزینش آموزش و پرورش در تهران جهت بررسی رفته که دقیقا این روند 14 سال پیش پس از 5 سال کار در آموزش و پرورش و وقتی قرار بود از حق التدریس به پیمانی تبدیل شویم اتفاق افتاد و هسته مرکزی گزینش با ادامه اشتغال بنده موافقت نکرده بود ولی در همان نامه قید شده بود پرونده شما مورد بررسی قرار گرفت ولی این رای مانع شرکت شما در طرح های آتی آموزش و پرورش نمیشود و آنگونه که پرسیدم اگر آن زمان به عدالت اداری اعتراض میکردم تبرئه شده بودم و الان 21 سابقه داشتم امسال بعد از 14 سال با بنده از آموزش و پرورش تماس گرفتند دوباره یک سال حق التدریس مشغول شدم که پس از پایان سال دوباره به خاطر همان اشتباه 21 سال پیش از سوی هسته گزینش استان مواجه شدم جرم بنده این بود
بنده21 سال پیش از روی خامی و ناآگاهی وارد سایتی که با عنوان 700 هزار تومان درامد بود شدم تلفن تماس و سایر اطلاعات شخصی ثبت نام رو زدم با بنده بعد یک ماه تماس گرفتند صحبتهایی کردند و گفتند خبرنگار محلی میخان حتی گفتن توهین نباید کرد برای همین فکر نکردم مشکلی داشته باشه بنده متن یک نامه ای که در تایپ تکثیر خودم چند ماه قبلش تایپ کرده بودم و مربوط به دعوی چند کشاورز با برای محدوده حریم مرزی با دو سه سازمان بود و مدت زیادی از ارسال نامه به دستگاه های قضایی کشور با پینوشت به ارگان های مختلف که به نقل از خودکشاورزان تنظیم شده بود شش ماه تحت نظر اداره محترم اطلاعات بودم و بعد از اینکه اطمینان پیدا کرده بودن بدون هدف پلید و از بچگی این کار را کردم تنها به بنده تذکر دادند و نه دادگاهی شدم نه بازداشت

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،درمتن سوال موجودنبود،چنانچه به توضیحات بیشتری نیازداریدباموسسه دادراه تماس بگیرید