مشاوره حقوقی رایگان - بخشیدن سهم ارث به مادر

با سلام حدود دوسال پیش بعد از فوت پدرم مادر از ما فرزنداش خواست که سهم خودمان را از خانه و صحرا را به او ببخشیم و ما یه دست نویس ساده بین خودمان نوشتیم که سهم خودمان را به مادرمان بخشیدیم و امضا و اثرانگشت زدیم بعد از مدتی مادرم صحرا را فروخت و سهم خواهر و برادرم را داد ولی سهم مرا نمیدهد میگوید تو پسر بزرگی بهت نمیدم حالا خواستم بدونم آیا میتوانم از طریق شکایت حقم را بگیرم یا نه چطوری میتوانم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

سلام. شما سهم خود را به صورت قانونی به وسیله همان دست نویس با مادرتان صلح نموده و به ایشان داده اید بنابراین دیگر سهمی ندارید مگر اینکه مادرت به دلخواه همانند خواهر و برادرت سهمی به سما پرداخت نماید

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام اگر سهم خود را به او بخشیدید درصورتی هنوز زمین را نفروخته می توانید از هبه خود رجوع کنید والا دیگر نمی توانید کاری کنید