مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد نوع قرارداد توسط کارفرما

سلام. ببخشین ... کارفرما ما تو قراردادمون حق اپراتور یا حق جذب رو نمیارن ... فقط یه قرارداد عادی ... خودشون میگن مشکلی نداره ... هروقتم حقوق میدن این 100 تومن یا 200 تومن حق جذب رو جدا از حقوق پرداخت میکنن...
خیلی شرکت بدحسابیه...4ماه حقوقشم عقبه...
فردا ما خاسیم بریم اداره کار شکایت میتونیم بگیم که حق جذب میگرفتیم...چون داره حق جذب رو جدا واریز میکنه..
ممنونم

پاسخ ها :

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

سلام. کار فرما تخلف میکند میتوانید از ایشان در اداره کار شکایت نمایید.