مشاوره حقوقی رایگان - از دست دادن دادگاه

با سلام شکایت کیفری انجام دادم که به علت درگیری با کرونا‌ نتوانستم به جلسات دادگاه بروم حالا چگونه میتوانم شکایتم را پیگیری یا دوباره شکایت کیفری انجام دهم. لطفا راهنمایی کنید‌.

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام نتیجه کار از شعبه‌پیگیدی کنید اگر پرونده‌های مفتوح پرونده خود را ادامه دهید در غیر اینصورت بستگی دارد که پرونده قرار منع تعقیب باشد یا قرار موقوقی تعقیب