مشاوره حقوقی رایگان - سامانه ثنا

سلام وقت بخیر
میخواستم بدونم اگه نتونیم تو سامانه ثنا ثبت نام کنیم چطوری میشه از حکم دادگاه مطلع شیم؟
و اینکه ایا فردی میتونه برای کس دیگه ای غیر از خودش که به دفاتر قضایی دسترسی نداره، ثبت نام کنه؟

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
ثبت نام در سامانه خدمات الکترونیک قضایی صرفاً شخصی و با ارائه مدارک هویتی امکان پذیر است. اگر امکان ثبت نام برای شما مقدور نیست با مراجعه به شعبه رسیدگی کننده می توانید از مراحل رسیدگی و آارا احتمالی اصداری اطلاع حاصل نمایید
www.instagram.com/mortezajamalvand
مرتضی_جمالوند_وکیل_پایه_یک_دادگستری