مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح سهمیه در کنکور

سلام و خسته نباشید. میخواستم بدونم چقد احتمالش هست سهمیه ایثارگری تو کنکور 1400 اصلاح بشه و میزان تاثیر گذاریشو کم بکنن و تو مجلس رای بیاره؟؟

پاسخ ها :

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام
طرح اصلاح سهمیه هادرکنکور99در تاریخ11بهمن98 درمجلس شورای اسلامی ردشد بنابراین سهمیه کنکور ایثارگران 25 درصد و حد نصاب قبولی هفتاد درصدازآخرین نمره قبولی در آزمون کمترنباشد باید رعایت شود...
طرح لایحه مطروحه بشرح زیربود:
(((سهمیه ایثارگران مازاد بر ظرفیت کنکور شد
از دیگر سهمیه‌های مورد انتقاد، سهمیه ایثارگران در کنکور بود که در لایحه جدید سهمیه ایثارگران 5 درصد تعیین شده و ظرفیت اصلی کنکور دست‌نخورده باقی مانده است.

به این ترتیب در تمام آزمون‌ها 5 درصد از ظرفیت به صورت مازاد به ایثارگران اختصاص پیدا می‌کند و در استفاده از سهمیه ایثارگران اولویت با همسر و فرزندان شهدا و مفقودالاثران، جانبازان 25 درصد به بالا و همسر و فرزندان آنها، آزادگان و همسر و فرزندان آنها، رزمندگان با 6 ماه حضور داوطلبانه در جبهه و جانبازان زیر 25 درصد است و در صورتی که این ظرفیت تکمیل نشود خالی‌مانده ظرفیت به خانواده شهدا (پدر، مادر، خواهر و برادر)، همسر و فرزندان جانبازان زیر 25 درصد و همسر و فرزندان رزمندگان با 6 ماه حضور داوطلبانه در جبهه اختصاص می‌یابد و در صورت تکمیل این ظرفیت، سایر ایثارگران با داوطلبان غیرایثارگر رقابت می‌کنند.

– افزایش حد نصاب قبولی برای ایثارگران
همچنین حدنصاب نمره‌ای که ایثارگران باید در کنکور کسب کنند از 70 درصد نمره آخرین فرد قبولی به 85 درصد آخرین فرد قبولی تغییر پیدا کرده است که این تغییر یکی از پیشنهاد‌های مطرح در این باره بوده است.)))