مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل پلاک شهرستان به پلاک استان

سلام ممنون میشم جواب بدید . من پلاک فعال ندارم (ماشین ندارم) ولی پلاک قبلیم پلاک شهرستان هست الان مهاجرت کردم برای کار به استان منتها ماشین ثبتنام کردم میخوام شرکت بهم پلاک استان . باید چکار کنم؟؟؟؟ ماشین ندارم میخوام پلاک شهرستان به پلاک استان تبدیل کنم چکار باید بکنم کجا باید برم؟؟؟؟

پاسخ ها :

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام
بعد از اینکه خودروی شما نوبتش فرابرسد پیامکی برای شما مبنی بر مراجعه به مرکز شماره گذاری و اعلام پلاک و آدرس فک شده قبلی می آید پس از مراجعه مدارک سکونت را از شما میخواهند با ارائه مدارک سولتک شامل اجاره نامه و یا سند مالکیت و یکی از قبوض آب و برق تلفن مدارک شناسایی گواهی پلاک فک شده را به شرکت واگذار کننده ارائه دهید