مشاوره حقوقی رایگان - تغییر متراژ در زمین خریداری شده در روستا

باسلام و احترام
210 متر زمین بهمراه 125 متر متراژ حدودی ساختمان با شرط در بافت مسکونی بودن، در روستایی خریداری شد (در مبایعه نامه ذکر شده است). با استعلام از بنیاد مسکن منطقه مشخص شد بخشی از حیاط ساختمان (حدود 70 متر) که در انتهای کوچه ای بن بست واقع شده است جزو کوچه اس تو در نتیجه 140 متر زمین باقی می ماند. در مبایعه نامه شروط ذکر شده و خسارت هم تعیین شده است.
بهترین راه حل چیست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام اگر متراژ کمتر از توافق در مبایعه نامه است اول صحبت بعد در صورت عدم توافق شکایت کنید