مشاوره حقوقی رایگان - دعوا روی ملک

زمینی با عرض 42 متر در شهرستان بوده که شهرداری برای کاربری مسکونی در اطراف شهر طرح آورده که کوچه با عرض 6 متر از این زمین خواهد گذشت. این زمین برای وراث بوده که 40 درصد آن یعنی حدود 17 متر عرض زمین برای خواهران بوده که من سهم خواهرانی را خریده ام 2 ماه پیش. شهرداری الان آمده گفته آن 6 متر کوچه در سمت دیگر زمین که حق برادران است طبق نقشه قرار دارد و باید از زمین کم شود. حال برادران از من شکایت کرده اند که این 6 متر از زمین هر جفت ما باید به صورت مساوی کوچه رد شود. من الان چه کاری باید انجام دهم؟ حکم چیست؟ من دیوار کشی کرده ام. من سهم خواهران را خریده ام و کامل پولشان را داده ام. برادران حقی برای شکایت دارند؟ اگر دارند این حق متوجه خواهران نیست؟ در ضمن دیوار کشی هم کرده ام در صورت این که پرونده منجر به تخریب دیوار شود هزینه دیوار چه می شود؟ لازم به ذکر است که زمین کشاورزی بوده است.

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

شما برای احقاق حقتان در پرونده ها قطعا یک وکیل مجرب بگیرید و راهنمایی وکیل به تنهایی مشکلی از شما حل نخواهد کرد