مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن معافیت کفالت حین غیبت یگان و فرار از خدمت

سلام بنده سرباز زندان بودم و به دلیل مشکلات جسمی و روحی پدرم که با انها درگیر بود و اینکه توانایی لازم برای امرار معاش نداشت نمیتونست جایی کار کنه از طرفی این مشکلات روحیش به خاطر خدمت تو منطقه عملیاتی کردستان بوده حالا من به خاطر این مشکلات میخاستم معافیت کفالت میتونم بگیرم در ضمن حین خدمت اومدم مرخصی و برنگشتم و رفتم تو غیبت یگان که همه اینها به خاطر مشکلات معیشتیم بوده که سرکار بودم به همین دلیل دیگه سر خدمت نرفتم در ضمن مدارک افسرگی شدید و دو قطبی بودن پدرم هست با این شرایط میتونم معافیت کفالت پدرم بگیرم

پاسخ ها :

گرفتن معافیت سربازی در حین خدمت سربازی معافیت کفالت سربازی معافیت اعصاب و روان سربازی معافیت سربازی سربازی