مشاوره حقوقی رایگان - تصادف حین ماموریت

اینجانب در حین رفت و آمد بین کار چون به دستور کارفرما دو جا کار میکنم با موتور شخصی فاقد گواهینامه و بیمه بدون برخورد به کسی واژگون شده و دست راستم مورد عمل قرار گرفته آیا ادعای دیه و خسارت از کارفرما قانونی است

پاسخ ها :

میزان دیه تصادف در حین کار دیه تصادف در حین ماموریت تصادف در حین ماموریت مطالبه دیه حادثه حین کار از کارفرما دیه حادثه حین ماموریت دیه تصادف رانندگی کارگر کارفرما دیه