مشاوره حقوقی رایگان - بنا کردن خانه و کاشتن درختان

با عرض سلام خسته نباشید یک ملکی در داخل شهر توسط عالی مقامان در زمان 1352 طاغوت خریداری شده و به عنوان نگهبان و حافظ زمین بر پدربزرگم داده شده پدر بزرگم در ملک کشاورزی می کرد که در زمان انقلاب مالک زمین در ارتباط با پدر بزرگم به صورت شفاهی تکلیف نمود که من از ایران به خارج مهاجرت میکنم و زمین رو به تو واگذر می کنم اگر زمانی به ایران برگشتم زمین رو نصف نصف تقسیم میکنیم اگر به ایران برنگشتم زمین برای تو. پدر بزرگم به صورت کامل زمین در تصرفش بود تا اینکه در سال 1372ملک را به پدرم واگذار کرد که پدرم در آن ملک برا خود و فرزندانش آشیانه ساخت و درختانی در آن ملک کاشت و با اجازه پدر بزرگم و با استفاده از نسخ پدربزرگم در 1375برای زمین سند شش دانگ گرفت و در انجا چندین سال زندگی کردیم که بعد از چندین سال بنیاد مستضعفین بر رو ملک دست گذاشت و در سال 1387 ما را توسط ناجا و با حکم نا به جای قاضی از خانه بیرون ریختند و چندین بار با دوز کلک خواستن از پدرم امضا بگیرن ولی پدرم امضایی نداد از این حقه ها هم مدارکی جمع نکرده . خانه و درختان تنومند ما حال پا برجان حق و حقوق ما چی میشه این وسط؟؟؟؟؟ چندین سال خانه ای نداریم از ما مستضعف هم هست آیا ؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام میتوانید مجددا تصرف کنید چون سند مالکیت دارید اگر حکم دادگاه بر علیه شما صادر شده میتوانید اعتراض نمایید