مشاوره حقوقی رایگان - نحوی استرداد حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور از کارفرما چگونه است ؟

باسلام ، بنده 10 سال سابقه خدمت در کارخانه شماره 1 و 15 سال در کارخانه شماره 2 دارم ، در سال 96 مطلع شدم که مشاغلم در کارخانه شماره 1 سخت و زیان آور شناخته شده از اینرو ضمن مراجعه به اداره کار درخواست بازنشستگی با استفاده از قانون مشاغل سخت و زیان آور را ارائه دادم که پس از سیر مراحل اداری حائز شرایط بازنشستگی شناخته شدم البته منوط به پرداخت حق بیمه مربوطه توسط کارفرما به سازمان تامین اجتماعی ، مدیریت وقت کارخانه شماره 1 در قبال اخذ چک از بنده مبلغ اعلامی از سوی تامین را پرداخت و بنده با 32 روز حقوق مستمری ( 2 سال خدمت سربازی ) بازنشست شدم. و بعد از یک سال کل مبلغ فوق را به کارخانه شماره 1 عودت دادم . حال بفرمایید چگونه می‌توانم باز پس بگیرم . لازم به ذکر است که پاسخ اداره کار به این پرسش این بوده که چون خودم وجه مربوطه را به تامین نداده ام موضوع باید در مراجع حقوقی دادگستری مطرح شود !

پاسخ ها :

یک وکیل

باسلام اگر جنابعالی مستحق دریافت مبلغ از طرف کارفرماهستیدباارائه دلایل می بایست دادخواست استرداد وجه به طرفیت کارفرما مطرح نمایید