مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بابت مهریه

سلام ببخشید من دو ماهه مهریه رو اجرا گذاشتم به محض اینکه همسرم متوجه شده ماشین رو پنهان کرده که پارکینگ نره
اگر لطف کنید من رو راهنمایی کنید که چطوری ماشین رو تحویل بگیرم

پاسخ ها :

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

با سلام..با صدور رای دادگاه و صدور اجرائیه جهت اجرا و نیز صادر شدن برگه های استعلام و وصول پاسخ انها ، باقی کار از جمله شناسایی خودرو یا مال محکوم علیه برعهده محکوم له(شما) می باشد اگر بتوانید محل خودرو را شناسایی کنید با نشان دادن برگه توقیف به نیروی انتظامی ، ضابطین دادگستری موظف اند که خودرو را توقیف کنند....پرونده ای مشابه در حال حاضر به وکالت بنده ، در جریان است...