مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک برای مهریه

سلام وقت بخیر
بنده حدود یک سال هست به همراه پسر 7ساله ام منزل همسرم هستم و ایشان برای اینکه رفتن خود را از منزل توجیه کند به بنده تهمت روانی و ... زده؛ و ایشان گفتند که از دست من امنیت جانی ندارند که منزل را ترک کردند؛ و ایشان تمکین زدند که رد شده و ترک انفاق ایشان نیز در دادستانی خورده ولی هنوز پیش قاضی نرفتیم؛ بنده ماشین ایشان را از طریق مزایده گرفتم و ایشان چندین بار با چاقو لاستیک ماشین را پاره کرده الان حقیقتا از ایشان میترسم امروز قصد ورود به منزل را داشتند بعد از یکسال که بنده 110 رو خبر کردم و گفتم تو دادگاه به شما کلید منزل میدهم چون یکسال نبودید آیا من میتوانم منزل را به نام خودم بزنم؟ منزل 65متر و دو خوابه هست لطفا تقاضامندم بنده را راهنمایی بفرمایید هم در مورد منزل هم اینکه چطور ممانعت کنم از آمدن ایشان در منزل چون قصد آزار بنده رو دارد و میخواهد مدارک من را در منزل معدوم کند و قصد جان دارد؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

توقیف ملک برای مهریه ممانعت از ورود همسر به منزل به دلیل عدم امنیت جانی جلوگیری از ورود همسر به منزل مهریه عدم امنیت جانی زوجه