مشاوره حقوقی رایگان - راه بری فحاشی توهین و تهدید مزاحمت ملکی

باسلام من در روستایی ساختمان دارم برای کار قرانی تبلیغ دین اما چند روز پیش در مسیر راه فحاشی بسیار رکیک و تهدید و توهین شدم و بعد از ان پرتاب اشغال داخل حیاط ساختمان من باز همراه با توهین و استفاده الفاظ نا متعارف زباله نامتعارف به من نسبت داده شد ... مثل لفظ اینکه در حین پرتاب گفتن من نوار بهداشتی پشت دیوار میندازم ... که من چنین کاری نکردم . دوربین ساختمان با انکه شب بوده تصور پرتاب اشغال ثبت کرده و دوربین داخل حیاط هم صدای فحاشی رکیک ثبت کرده .. اما چون مسیرش سر جاده و دور بوده و بارون بوده صدای داد و فحاشی تک تکوکی شنیده میشه .حتی مادر مرحوم و پدر مرحوم و موسسه منا تهدید کرد که کاری میکنه من انجا را ترک کنم. و هنگام فحاشی بسیار زشت و رکیک من سریع خودم به خونه رسوندم به دونفر زنگ زدم کمک گرفتم انها در جریان گذاشتم یکیشون دهیار و یکیشون نگهبان باغ بود که انها بهم گفتن شکایت کنم ... که در کلانتری همینها شهادت دادن.. که من بهشون زنگ زدم و گفتم همین فحاشی و کمک طلبیدن .. حال اول مهر جلسه شوری حل اختلاف جلسه برسی شکایت من هست ... ایا من باید وکیل بگیرم .. ایا با توجه به اثار جرم و عکسهای پرتاب اشغال و فیلمش در شب ... ایا میتونم فحاشی و تهدید و تهمت که بهم زده ثابت کنم؟؟ و این اقا راه منا برید و اینکار انجام داد و همسرشون پشت صحنه و عامل اصلی تحریک این رفتار بسیار رکیک بوده. ایا در دادگاه چگونه از خودن دفاع کنم؟ باتشکر از توجه شما بزرگواران

پاسخ ها :

شکوفه ملک

سرکار خانم شکوفه ملک :

سلام اثبات جرائم مذکور راه حل خودش رو داره وبنظر میرسد جهت احقاق حقوق خود اگر از راهنمایی و کمک وکیل استفاده کنید راحتتر به نتیجه می‌رسید بنده میتونم در صورت تمایل پس از هماهنگی قبلی در دفتر بهتون کمک کنم