مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه ملک مسکونی در دوران کرونا

با سلام
ملکی رو تا تاریخ آخر خرداد 99 به یک خانم اجاره دادم. خانواده 3 نفره هستند (شوهر، دختر و خودشون). سال گذشته مستاجر oوبی بودن و مشکلی باهاشون نداشتیم. اما متاسفانه بعد از اعلام مصوبه دولت درباره کرونا سر چیزهای کوچیک مثل جای پارکشون و ... باهاشون مشکل پیدا کردیم. حتی به حدی رسیدن که میگن فلان مستاجر رو بندازید بیرون وگرنه ازتون شکایت می کنیم!!! با اینکه طرف قرارداد خانم هستند اما یکبار شوهرشون تماس میگیرند و یک بار برادرشون و با بی احترامی و لحن طلبکارانه صحبت می کنند. مثلا یک روز فشار آب شهری کم بود و ایشون زنگ زده و...
واقعا این رفتارشون روی اعصاب هست و اصلا نمی تونم تحملشون کنم. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

تخلیه مستاجر در دوران کرونا عدم تخلیه مستاجر پس از پایان قرارداد تخلیه مستاجر اجاره موجر مستاجر