مشاوره حقوقی رایگان - تخریب دیوار ملک توسط اداره آب

با سلام واحترام.
ملکی دارم که سابقه تصرف آن در دادگاه حدود 70 الی 80 سال اثبات گردید. این حکم در دیوان عالی کشور تایید گردید. این ملک در قدیم چسبیده به تنها جاده خاکی روستا از طرف غرب و از طرف شرق به رودخانه فرعی محدود میشده است. محل سکونت بوده اشخاص حقوقی و حقیقی در آن جا ساختمان داشته اند به دلیل بالا بودن بستر رودخانه و نبود نظارت یا نبود امور آب دریاهای قبل از انقلاب دو یا سه بار آب سیل به این ملک نفوذ کرده و در نقشه هوایی پی و دیوار ساختمان ها مشخص است. حدود چهل سال پیش در جنوب ملک نانوایی زدم. سال 82 در دادگاه علیه شورای محل که میخواست ملک را از آن خود کند شکایت کردم. اثبات و خلع ید کردم. سال 86 حکم اثبات به شرحی که گذشت، گرفتم. سال 87 اجرا کردم. از امور آب تا این موقع خبری نبود. سال 95 دیوار قدیمی را ترمیم کردم. امور آب اخطار کرد. من مراجعه کردم گفتن برو منابع طبیعی استعلام بگیر. گرفتم گفتن مستثنیات اشخاص و استعلام موجود است. به حقوقی مراجعه کردم گفتن از یک طرف یک متر و از طرف دیگه سه متر تجاوز داری. البته شفاهی گفتن. بنده اصلاح کردم. بالاخره بعد 5 سال بدون اطلاع قبلی و با دستور دادستان، دیوار را تخریب میکنند. فاصله ملکم با لبه آب بیش از 60 متر و لبه سیلابی 40 متر می باشد. آیا با اوصافی گذشت، امور آب حق داشته تخریب کند؟

پاسخ ها :

علی سهراب زاده

جناب آقای علی سهراب زاده :

در صورتیکه مالکیت شما با حدود اربعه ذکر شده احراز گردیده در حکم سند رسمی محسوب میشود و با رعایت فواصل ذکر شده در سوال، تعهدی. بر عهده شما نیست، اما تشریفات اداری لازمه تصرفات مادی و ساخت و ساز است، نیاز هست با ارائه دادنامه صادره به واحد اجرای احکام مدنی، گواهی مبنی بر تعیین نواحی مالکیت شما اخذ می‌نمایید و با ارایه آن به امور آب از دخالت آنها جلوگیری مینمایید