مشاوره حقوقی رایگان - رفع ممنوع الخدمات شناسنامه

سلام. پدر من با برادرش مشکل داشت. برادرش شناسنامه پدرم رو فوتی زد و چند نفر دیگه رو هم آورد تا امضا کنند. درحالی که پدرم زنده بود از سال 91 تا الان هنوز مشکل شناسنامه پدرم حل نشده. من دوازده سال هست درس میخونم اما هنوز فارغ‌ التحصیل نشدم چون شناسنامه من رو ممنوع الخدمات کردند. من حتی نمیتونم در دانشگاه ثبت نام کنم و دادگاه هم پاسخگو نیست. حتی شناسنامه من رو از ممنوع الخدمات در نمی آورند که بتونم درسم رو ادامه بدم. ثبت احوال هم جوابگو نیست. چطور میتونم شناسنامه از ممنوع الخدمات در بیارم تا حداقل بتونم درس خودم رو ادامه بدم.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،فوت پدرربطی به موضوع ممنوع الخدماتی شماندارد/درصورت نیازبه توضیح بیشترویابررسی مدارک میتوانید تماس بگیرید.