مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز و ضرب و جرح

با عرض سلام. جمعه ی هفته پیش من به نیت فروش گوشی و پرداخت اقساط آن، به درب منزل یک پسر مراجعه کردم. که معرفی شده بود برای خرید گوشی. این آقا به زور من را وارد خانه کرد و با ضرب و شتم و خوراندن یک نوشابه به من و تهدید با قمه، با دو تن از دوستانش به من تجاوز کردند. من شکایت کردم و به پزشک قانونی مراجعه کردم. مشاوره که گرفتم گفتند، باید حتما وکیل داشته باشی. آیا بدون داشتن وکیل میتوان متهمان را دستگیر کرد و پروسه پرونده چقدر طول می کشد؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.زمان مشخصی ندارد.در صورت تمایل می توانید تماس بگیرید شاید با ارائه مشاوره احساس بی نیازی نسبت به وکیل پیدا کنید.09128889189