مشاوره حقوقی رایگان - خسارت عقب نشینی زمین

با سلام. ما در روستایی از فارس زمینی به مساحت 760 متر مربع رو مالک هستیم. 600 متر آن در طرح هادی قرار داره و باید عقب نشینی بشه و این زمین کنار جاده اصلی قرار داره و مقدار عقب نشینی شده رو برا جاده میخوان. ولی دهیاری روستا هیچ خسارتی رو قبول نمیکنه. آیا این حق رو دارن که تقریبا 80 درصد زمین رو از ما بگیرن، بدون هیچ خسارتی؟؟

پاسخ ها :

خسارت عقب نشینی ملک عقب نشینی ملک در روستا عقب نشینی ملک در طرح هادی قانون عقب نشینی زمین خسارت عقب نشینی زمین عقب نشینی