مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت فرزند

سلام، روز بخیر.
میشه راهنمایی کنید که کسی که اوتیسم داره چطور میشه قیمش شد؟ خواهر بنده به اوتیسم مبتلا هست و کارت اوتیسم انجمن اوتیسم ایران هم داره. نامه دکترش هم هست که دچار افسردگی شدید هست. قصد داریم بریم اداره سرپرستی که مادرمون قیمش بشه. آیا با وجود این مدارک، باز هم باید رفت پزشکی قانونی؟ نمیدونید شما این روند چقدر طول میکشه؟ چطوری هست؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بله حتما به پزشکی قانونی معرفی میشود و اگر شرایط قانونی را داشته باشد سرپرستی بر آن اساس عمل میکند . سرپرستی معمولا سریع نظر میدهد .