مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد

با سلام. پسری 12 ساله دارم که حضانتش با پدر هست اما پیش من زندگی می کند و برای هر کاری مجبور به گرفتن اجازه و امضا و حضور پدرش هستیم که او هم به زور همکاری می کند و خیلی وقت ها همکاری نمی کند. می توانم از دادگاه حکم رشد بگیرم براش؟ به کجا باید مراجعه کنم؟ چه مدارکی لازم هست؟

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

اولا ازدادگاه میتوانید تغییر حضانت بگیرید دادخواستی تنظیم کنید وازدادگاه تغییر حضانت را بنابر درخواست پسرتان ازدادگاه بخواهید وقطعا دادگاه نیز سریعا موافقت میکند چون فرزند شما به سنی رسیده که تصمیم بگیرد نزد کدامیک از والدین بماند پس دادگاه هم موافقت میکند