مشاوره حقوقی رایگان - شکایت واهی

با سلام. پدر در سال 66 وفات نمودند. پدرم از زن اول 3 پسر و 3 دختر داشت که همگی ازدواج کرده بودند. ما هم 2 پسر و 1 دختر همراه با مادرمان هستیم.
پس از سال ها، حدود 4 سال قبل با پا در میانی یک خواهر و برادر از همسر اول پدرم، ملک پدری تقسیم شد. برادر بزرگتر که در زمان حیات پدرم به زور مقدار قابل توجهی از حیاط منزل را گرفته بود، دوباره ارث گرفت . زیرا اجازه تقسیم ارث نمی داد.
او و پسرش در این مدت به عناوین مختلف از خواهر و برادری که مسبب تقسیم بوده اند ( و فرزندانشان ) شکایت می کنند. چندین بار هم برادر بزرگتر به این بهانه که، من در زمان امضا دارو خورده بودم و هوش نبودم، خواستار بر هم خوردن تقسیم نامه شده. اما هر بار با شکست مواجه شد. در این مورد شخصا نزد رئیس قوه قضاییه رفت و از طرف رئیس قوه قضاییه نماینده ای برای بررسی پرونده فرستاده شد ولی مورد قبول قرار نگرفت. ما علاوه بر مدارک محضری، برگه های توافق نامه و صلح نامه هم داریم.
اما این فرد به هیچ وجه راضی نمی شود و هر چند ماه در میان ما را به دادگاه می برد. چون پدر شهید است و با وجود مال و اموال بسیار، با گرفتن چند امضاء، بابت شکایت های بی شمارش، هزینه دادرسی نمی پردازد . از دست او ما نمی توانیم از زمین خود استفاده کنیم و نمی دانیم چطور باید از شر او و پسرش خلاص شویم.
چرا در چنین مواردی دادگاه از ادامه ی شکایات این فرد جلوگیری نمی کند؟ با این که هر بار رآی دادگاه به نفعش نیست.
در ضمن در این چند سال از خواهر و برادرها و بعضی فرزندانشان بابت بیمه وسایل نقلیه شان چک یا سفته دریافت می کردند و موقع تحویل آن چک و سفته، کاغذی را پاره می کردند و در سطل زباله ای که در دفتر بیمه شان بوده می انداختند.
حالا یکی یکی آن ها را می آورند و از صاحبان چک شکایت می کنند. یک بار به عنوان قرض گرفته شده و یک بار با عنوان فروش زمین.
در حالی که 4 سال از تقسیم گذشته و تازه یادشان آمده که زمین خود را بگیرند. ( به عنوان زمین خریداری کرده )

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

شما برای احقاق حقتان در پرونده ها قطعا یک وکیل مجرب بگیرید و راهنمایی وکیل به تنهایی مشکلی از شما حل نخواهد کرد