مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز همسایه

سلام. همسایه کناری مشرف به حیاط ما در وسط دیوارش که از اول ساخت تو رفتگی گذاشته بود دو تا تراس ساخته و جلوی تراس هایش 160 سانتی متر، دیوار کرده و بالاش بازه و البته هم طبقات ما از اول به سمت حیاط تراس داره که روبروی تراس های جدید همسایه قرار گرفته. آیا ایشان میتونه برای کارش مجوز بگیره؟ شکایت ما از اشراف ایشان به سمت حیاط ما وجاهت داره؟

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

اگر ایشون بدون مجوز قانونی اقدام نموده اند از طریق واحد تخلفات شهرداری منطقه پیگیری نمایید