مشاوره حقوقی رایگان - اعمال تبصره ماده38 قانون جامع ایثارگران

باسلام و احترام به استحضار میرساند که اینجانب درخدمت سربازی ژاندارمری سال63 مجروح و از بقیه خدمت معاف سال 66عضویت کمیته شدم سال87بازنشسته پیش از موعد ناجا شدم جانباز40%بنیاد هستم الان سپاه پرسنل کادر خود که مجروحیت یا اسارت انان در سربازی یا بسیجی بوده و بعدا استخدام سپاه شده اند 30%به بالا را به کمیسیون پزشکی سپاه معرفی که حقوق دومی در قالب حقوق تبصره ماده 38 برای انان برقرار اما نجاتش اغلب را مانع حقوق وظیفه یاتبصره میداند هرچه به استناد قانون الحاق یک تبصره به قانون استخدام جانبازان و نامه معاونت قوانین به وزارت دفاع که اعلام داشته حقوق تبصره در صورت تایید شورای پزشکی شامل شاغل و غیرشاغل میشود و نظریه معاون رییس جمهوری و امورمجلس هم حقوق بابت جانبازی و بابت استخدام را بلامانع دانسته اما ناجا همچنان قبول نمیکند خواهشمند است حقیر را راهنمایی و ارشاد نمایید. باتشکر

پاسخ ها :

مهراد  كرمي زاده

مهراد كرمي زاده :

درود بر شما در صورتیکه ناجا تقاضای شما را نمیپذیرذ میبایستی از طریق دیوان عدالت اداری طرح دعوی نمایید