مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی راننده خودرو

سلام. من امشب با راننده بي ادبي برخورد كردم كه بدون دليل و مشكلي، شروع به پرخاش و ناسزاهاي ركيكي كرد. فرد بغلي اش كه او هم يك نوجوان بود، ميگفت حالش خوب نيست، ولش كنيد. خواستم بدونم چطور ميشه حال اين راننده رو بهتر كنيم كه واسه شخص ديگري اين كار را تكرار نكند؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
در صورت دسترسی به شخص بقل دستی و اینکه حداقل دارای سن 15 سال تمام باشد میتوانید با شهادت وی موضوع را در محکمه اثبات نمائید در غیر اینصورت ، تدبیری غیر از تحمل، اندیشیده نشده است