مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه سرقت

با سلام. یکی از آشنایان ما دو سال پیش در مغازه ای کارگری می کرد و بعد از یک سال کار، متاسفانه مبلغ 100هزار تومان از آن مغازه دزدی کرد و کارفرما متوجه شد و به او گفت اگر اقرار کتبی ندهی با امضا و اثر انگشت خودت، الان به 110 زنگ میزنم و او ترسید و اقرار را نوشت. کارفرما ضرر و زیان آن را از او گرفت و به او گفت دیگر این کا رو نکن و بمون پیشم کار کن. بعد از یک سال دیگه قراردادش با کارفرما تمام شد و 10 میلیون سفته ای که کارفرما بابت ضمانت از کارگر خود گرفته بود را که طبق قرارداد در صورت نداشتن هیچ عیبی از سوی کارگر در روز آخر کار میبایست به کارگر دهد را به او برگرداند و با او تسویه حساب نمود. حالا 3 ماه است از مغازه بیرون آمده است، یعنی یک سال از آن دست خط میگذرد و هیچ مشکلی هم پیش نیومده است. اما ترس و اضطراب دارد که نکند روزی آن کارفرما با آن دست خط که از من دارد مرا از لحاظ قانونی اذیت نماید. لطفا راهنمایی فرمایید آیا میتواند اذیتش کند یا خیر؟

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

ظاهرا چنانچه کارفرما قصداذیت و آ ارداشت تابحال اینکارراکرده بود گذشته ازآن سندعادی آنهم باین صورت کاری ازپیش نمیبرد نگران نباشیددرصورت لزوم تماس بگیرید