مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف مجازات سرقت

با سلام. در سوالی که مطرح کرده بودم ذکر کردم که از 3 شاکی روز دادگاه، 2 تاشون اعتراف به اشتباه کردند و از من عذر خواهی نمودند و هر سه رضایت کتبی دادند. در جلسه رسیدگی هیچ کدوم نیامدند و دلیل نیامدن را رضایت دادن و این که دیگه پیگیر نیستند، اعلام کردند. با این همه من از هر سه نفر رضایت محضری گرفتم و روی پرونده گذاشتم.
حکم برای من 6 ماه حبس تعزیری و 40 ضربه شلاق تعیین شده. تجدید نظر هم رای را تایید کرده. اکنون با توجه به نداشتن سابقه و بی ارزش بودن مالی که ادعای سرقت آن شده ( لاستیک فرسوده و غیر قابل استفاده از خرابه) چگونه می شود از رفتن زندان نجاتم بدهد؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام مشخص نکردید قطعیت دادنامه شما چه تاریخی بوده ضمن اینکه درصورت داشتن شرایط خاص در مرحله اجرای احکام میتوانید اقداماتی انجام دهید