مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی زایمان

سلام و عرض ادب. اینجانب شاغل در شرکت نیمه دولتی می باشم. در 26 /6 / 92 زایمان داشتم و 6 ماه مرخصی زایمان برای بنده در نظر گرفته شد و مجبور به گرفتن 6 ماه دیگر مرخصی بدون حقوق برای نگهداری فرزندم شدم. زایمان دومم رو هم در سال 95/06/29 انجام دادم و همین قضیه تکرار شد. از جنابعالی سوال دارم که ایا الان می توانم به دیوان علیه تامین اجتماعی شکایت کنم جهت دریافت مرخصی 9 ماهه و درج اضافه شدن به سوابق بیمه ام؟ لطفا مدارک لازم جهت این امر رو هم بفرمایید.

پاسخ ها :

حسین سعادتی

حسین سعادتی :

اصولأ مطابق قانون جدید مشکلی نیست شما میتوانید نه ماه مرخصی استعلاجی بگیرید اگر شش ماه دادند میتونید اعتراض کنید.