مشاوره حقوقی رایگان - درخواست انحصار وراثت

سلام. شخصی قرار است درخواست انحصار وراثت کند اما برادران او مخالف این کار هستند. دلیل آن ها در قید حیات بودن مادر است. حال شخص درخواست کننده نزدیک به 15 سال پیش قطعه زمین که در آن مینشیند را از پدرش که در قید حیات بوده، گرفته و در متن قولنامه که انگشت مرحوم هست، کلمه اهدا وجود دارد. یعنی گفته که این قطعه زمین اهدا گردیده است. حال طبق این گفته، درخواست انحصار وراثت شامل قطعه ای که مینشیند می شود یا نه؟ درخواست انحصار چگونه باشد به نفع فرد است؟

پاسخ ها :

عدم رضایت وراث به انحصار وراثت درخواست انحصار وراثت هبه زمین به فرزند انحصار وراثت ارث هبه