مشاوره حقوقی رایگان - طلاق پدر و مادر

سلام. ما 4 تا بچه هستیم که بزرگترین خواهرم 35 ساله و کوچکترین من27 ساله هستم. هیچ کدوم ازدواج نکردیم و مجردیم. بابام خیلی با مادرم دعوا میکنه این ها 37 ساله ازدواج کردن هر روز دعوا دارند. این چند ساله واقعا کلافه کننده شده. ما میخواهیم از هم طلاق بگیرن و میخواهیم پیش مادرمون باشیم. خونمون به اسم مادرم هست و وکالت تام داره. پدرم کارمند هست و حقوق بازنشستگی داره. میخوام ببینم با این اوصاف اگه بخوایم جدا شیم، دولت از او چی بهمون میده؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

والدین تان می توانند توافقی از هم جدا شوند.
پدر فقط مکلف به دادن نفقه فرزندانی که شاغل نیستند می باشد . دولت چیز دیگری به شما نمی دهد.