مشاوره حقوقی رایگان - به جریان انداختن پرونده مختوم شده

باسلام. اینجانب در تاریخ 1399/05/05 در یکی از شعب بازپرسی شکایتی مکتوب بر علیه سه متهم ( اعضای یک خانواده ) به علت ضرب و جرح عمدی، فحاشی و ناسزا مطرح نمودم. در آن شکایت قید نمودم با توجه به مستندات و گواهی پزشکی قانونی مندرج در پرونده که صدمات بر اینجانب را تائید مینماید بنده در صورت نیاز آماده آوردن شهود نیز می باشم. با گذشت چندین روز از این شکایت و عدم ارسال پیامک از طریق دادگاه و عدم اطلاع رسانی در سامانه ثنا طی یک ماه جاری، چهار بار به همان شعبه بازپرسی مراجعه نمودم و پیگیر علت عدم رسیدگی پرونده شدم که بعد از هر کدام از این مراجعات، منشی دفتر بازپرس اظهار مینمودند شاید به دلیل ازدحام پرونده های متعدد در این شعبه هنوز زمان رسیدگی به پرونده شما فرا نرسیده و شما منتظر اطلاع رسانی باشید. که در نهایت طی آخرین مراجعه به همان شعبه بازپرسی مشخص شد که به علت تاخیر در ارائه شهود، پرونده اینجانب مختومه گردیده. به بازپرس اظهار نمودم چون بنده برای اولین بار هست از کسی شکایت میکنم با قوانین و پروسه اداری پرونده آشنایی نداشتم و فکر میکردم برای ارائه شهود باید منتظر دستور بازپرس باشم که کسی تا این لحظه به بنده اطلاع رسانی ننموده. که ایشان اظهار داشتند نیاز به اطلاع رسانی از سوی شعبه نبوده و خودتان باید میدانستید در همان روزهای اولیه بعد از طرح شکایت شهود را به دادگاه معرفی مینمودید. حال میخواستم بدونم بعد از این که نتیجه مختومه شدن پرونده در سامانه ثنا طی روزهای آتی ثبت و به بنده ابلاغ گردید، آیا میتوانم با در نظر گرفتن دلیل مطرح شده در این متن و با مراجعه به دفاتر الکترونیک قضایی درخواست اعتراض برای رسیدگی مجدد به این پرونده را مطرح نمایم یا خیر؟ و ضمناً اگر این کار را انجام دادم آیا احتمال دارد دلایل بنده برای بازپرس قانع کننده نباشد و ایشان اجازه به جریان افتادن پرونده را به بنده ندهند؟ بسیار سپاسگزارم از راهنماییتون. چون بنا به دلایل شخصی، نیاز مبرم به جریان افتادن مجدد این پرونده را دارم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه قرار منع تعقیب صادر شده باشد می توانید یکبار دیگر تا یکسال از تاریخ صدور قرار مجددا درخواست رسیدگی کنید