مشاوره حقوقی رایگان - استرداد خودرو فروخته شده

با سلام. من دیروز خودرویی برای فروش گذاشتم و یک مشتری پیدا شد و آمد یک چک پانصد تومانی به عنوان بیعانه بهم داد. امروز آمد ماشین رو قولنامه کردیم و تقریبا نیم ساعت بعد از قولنامه پشیمان شدم و به ایشان زنگ زدم و گفتند دیگه ماشین رو نمیارم و تو هم کاری نمی تونی بکنی.
لطفا من رو راهنمایی کنید که زندگیم به باد میره.

پاسخ ها :

استرداد خودرو فروخته شده فسخ معامله و استرداد خودرو فسخ قولنامه خودرو استرداد خودرو پشیمانی از فروش خودرو فسخ معامله خودرو فسخ معامله خودرو