مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل مدرک توسط دانشگاه

با سلام. اگر دانشگاه مدرک تحصیلی را نتواند بعد از دو سال تحویل دانشجو بدهد و به بهانه های مختلف من جمله، تایید وزارت علوم، تایید دانشگاه بین الملل و ... به تعویق بیاندازد به کجا باید شکایت کرد؟ در صورتی که از طریق کنکور، پذیرش دانشجو انجام گرفته و با عنوان تاسیسات الکتریکی دانشجو پذیرش کردند. اما دارای رشته برق و قدرت بودن. الان دانشجو های تاسیسات الکتریکی بعد از دو سال هنوز موفق به گرفتن مدرک خود نشدند.

پاسخ ها :

عدم تحویل مدرک توسط دانشگاه گرفتن مدرک از دانشگاه مدرک تحصیلی مدرک دانشگاه