مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم.
بنده راننده تاکسی داخل شهر هستم و سنم به 60 سال رسیده. 15 سال حق بیمه بیشتر ندارم که با این بیمه چیزی عاید من نمیشه.
از مشاوران بیمه پرسیدم راهی هست برای این که حق بیمه کامل دریافت کنم، فرمودند شما تا 20 سال را پر کنید و حق بیمه کامل بهتون میدن. آیا این درسته؟ اگر درست نیست ما را بیشتر راهنمایی کنید.
سوال دوم در مورد این که آیا قانونی هست که پولی اضافه تر از این حق بیمه ای که پرداخت می کنیم بدیم تا بیمه سال های گذشته که نریختیم، جبران شود؟
ممنونم.

پاسخ ها :

سیدرضا پورطراح

جناب آقای سیدرضا پورطراح :

سلام وقت بخیر خیرراهنمایی درست نیست . راهی وجود ندارد. جهت اطلاعات بیشتر از خط ثابت بدون کد با تلفن 9092301005 تماس بگیرید