مشاوره حقوقی رایگان - بخشیدن زمین طی معامله صوری

با سلام. پدر اینجانب یک قطعه زمین که خودش قولنامه ای خریداری کرده بود (زمین فاقد سند می باشد) را در سال 1390 به صورت قولنامه ای در بنگاه املاک طی معامله صوری به قصد بخشش به من فروخت. بدون دریافت هیچ گونه پولی و در قولنامه اقرار کرده است که تمام پول را دریافت کرده است. با توجه به صوری بودن معامله و قابل اثبات بودن آن (چون در آن زمان بنده تمکن مالی پرداخت آن مقدار وجه را نداشته ام) اینجانب چگونه می توانم آن زمین را بدون داشتن مشکل قانونی در صورت اعتراض احتمالی برادرانم تصرف کنم؟ لازم به ذکر است به دلیل این که زمین فاقد سند می باشد دفترخانه های اسناد رسمی از تنظیم هبه نامه یا قرارداد صلح خودداری می کنند. آیا تنظیم هبه نامه دستی یا قرارداد صلح که به امضای سه نفر از ذینفعان برسد، کفایت می کند؟

پاسخ ها :

هبه نامه عادی ملک معامله صوری ملک تصرف ملک با هبه نامه معامله صوری هبه نامه عادی قولنامه صوری واگذاری زمین توسط پدر هبه ملک توسط پدر هبه