مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با عرض سلام وخسته نباشید.
من شوهرم اعتیاد به هروئین داره. شب ها خونه نمیاد. هفته ای یک بار اون هم شاید بیاد سر بزنه و بره. چند بار تو ماشین با مواد گرفتنش. ماشین رو بردن پارکینگ و خودش هم کمپ. ولی متاسفانه ترک نکردن یک بار هم زندان افتادن. یک ماهی میشه من دچار بیماری ام اس شدم. ایشون از اون موقع خونه رو ترک کرده و رفته. من اگه خونه و زندگیم رو بردارم و به شهر خودم برم، بعدا میتونم برای مهریه اقدام کنم یا نه؟

پاسخ ها :

ایمان اسیابان

جناب آقای ایمان اسیابان :

سلام برای مهریه بله ولی ممکنه تحت شرایطی نفقه به شما تعلق نگیره