مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور و ماشين

باسلام
احتراما برادر من (موتور سوار) با يك ماشين تصادف كرده كه با امبولانس به بيمارستان منتقل شده است از ناحيه كتف و مچ دست راست و همچنين ران پاي چپ دچار شكستگي شديد شده است. كروكي و نظر كلانتري راننده ماشين را مقصر اعلام كرده اند و در پاركينگ متوقف مي باشد درضمن برادر من گواهينامه نداشته. ايا با توجه به نقص عضو، خسارت تعلق ميگيرد و روال كار بيمه به چه صورت خواهد بود ؟ باتشكر

پاسخ ها :

مهراد  كرمي زاده

مهراد كرمي زاده :

درود بله تعلق میگیرد بعد از صدور حکم بیمه دیه را پرداخت میکند