مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیرات ساختمان

با عرض سلام.
واحد آپارتمان من توسط مالک قبلی تعمیرات اساسی و با گذاشتن پکیج مجزا از سیستم شوفاژ خانه مرکزی ساختمان تفکیک شده است. اکنون که هزینه تعمیرات اساسی برای لوله‌های آب گرم ساختمان پیش آمده است، این هزینه شامل من هم می شود یا خیر؟
شایان ذکر است که تاکنون شارژ ماهانه همانند دیگر واحدها پرداخت شده و از تفکیک هزینه‌های تعمیرات جزیی که از روی مبلغ شارژ ماهانه می شود، صرف نظر کرده بودم.

پاسخ ها :

اعظم  گنجواري حاجي ابادي

اعظم گنجواري حاجي ابادي :

استان :

با سلام
دوست عزیز اگر چنانچه طریق اظهارات خودتون شما از لوله های آب گرم شوفاژخانه استفاده نمی کنید پس قطعا نسبت به پرداخت هزینه تعمیرات اون لوله ها هم ضمانت در پرداختی ندارید و در خصوص شارژ ماهیانه هم با کسر هزینه تعمیرات اون قسمت که شما مشترک نیستید کسر و در خصوص مابقی می بایست شارژ را پرداخت نمایید