مشاوره حقوقی رایگان - اثبات اعتیاد همسر برای طلاق

با سلام و احترام.
10 ساله ازدواج کردم. همسرم اعتیاد داشته به مواد صنعتی ولی نگفت و ما هم متوجه نشدیم. سه بار رفتم دادگاه برای طلاق ولی برگشتم. دوباره الان هم میگه طلاق نمیدم چون نمیتونی ثابت کنی. ولی اطرافیان و حتی محل کارش خبر دارن. یک بچه هم دارم، سه دونگ خونه هم به نامم هست و کارمند هم هستم. میخواستم بدونم چطوری اعتیادش ثابت کنم و طلاق چقدر طول میکشه؟ ممنون.

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام
شما میتوانیدازشروط 12گانه ضمن عقدکه درعقدنامه شما قیدشده که یکی ازآنها اعتیادهمسربه موادمخدراست استفاده کنیدودرخواست طلاق کنیدبا معرفی همسرتان به آزمایشگاه جهت آزمایش اعتیاد برای طلاق استفاده نمایید