مشاوره حقوقی رایگان - مراحل گرفتن دیه از صندوق تامین خسارت بدنی

با سلام. الان چهار روز است که رای قطعی از دادگاه تجدید نظر خواهی صادر شده است؛ که طرف بنده که بدون گواهینامه بود و بعد از تصادف با من که عابر پیاده بودم، فرار کرد. خودرو هم فاقد بیمه بود. از شروع دادگاه صندوق تامین هم اسمش بوده و الان که رای قطعی صادر شده من باید چیکار کنم؟ چه مراحلی را بایستی انجام بدم؟ رای داداگاه را کجا باید ببرم؟

پاسخ ها :

علی قائم پناه

جناب آقای علی قائم پناه :

دادگاه با صندوق مکاتبه میکنه و صندوق مکلف به واریز دیه است طبق ماده 21 قانون